snälla sopbil



snön har smält och gatorna är bullriga av grus, snälla sopbil, kom och sopa upp allt detta grus som förstör vårkänslan för mig. gruset hindrar mig från att låta diskret när jag går, det hindrar mig från att ha nya vårskor och ljudet gör mig galen! ville bara säga det och att jag har en väldigt skön låt att bjuda på ;)

det finns inga ord

Oh i mitt land så får man inte va för mer
De är i Sverige och vi gråter aldrig mer
Det finns inga ord för de på detta jävla språket
Jag har inga ord för att vi andas tänker känner
Samma sak
Sjung en sång utan ord om ljusa nätter
sjung för mig igen, du är som snöfall
Jag håller andan med dig för jag vet hur du känner
Sjung om dom gånger vi delade ett liv med en blick

Kent

igelkottvarning

efter den inte allt för ansträngande skoldagen fikade jag med finaste ems. vi lyxade till det på donken med en varsin lilla menyn (hör och häpna). där satt vi i typ 1,5 timme och snackade om allt möjligt. efter ett tag blev det dags att leta festkläder till una fiesta en 23 abril. vi strosade runt i lite affärer, och sen kom vi till skorett, där bröt kärleken ut till ett par skor med hög klack och nitar på. ja, inte jag, utan ems! från början hade hon inte tänkt sig pröva dem, men efter några minuters tänkande tog hon på sig skorna och kärleken började uppstå. trots det lämnade vi affären. efter ett tag av sökande efter en klänning tittar jag bak på ems som hänger efter mig som en svans i affärerna, jag förstod att hon tänker på skorna. efter ytterligare någon minut bröt manin ut! det blev ett deja vú moment från snuttis tiden, då hon en gång blev lika exalterad över ett par igelkottar!

det slutade med att vi la undan skorna och att ems i morgon kommer spendera hennes resterande pengar på ett par fantastiska skor! vilket upplevelse!

puss och kram, skumbanan!



koalabröderna ute på äventyr (mycket gammal bild)

solstrålar i mörkret

ikväll bär det av till elli (elliott) tillsammans med ems (emma-linn), där ska det ätas middag, höra om ellis london resa och snaska och snacka massa strunt, just how i like it!
det är alltid lika trevligt och kul att umgås med dessa tjejer, dem betyder verkligen så himlans, satans, mega mycket för mig! ja, man skulle kunna säga att dem är mina solstrålar i mörkret. (fajsen vad poetiskt!)


borde

det finns så mycket jag borde göra, men som jag för stunden inte orkar göra. som att skriva labbrapport, läsa samhällskunskap, läsa svenska bok och städa rummet.
varför kan ingen lite fary godmother bara komma in i mitt rum och lösa alla mina "borde" till "gjorda"? livet skulle bli så mycket lättare... ja, eller så kan jag ju bara leva som en apa och sluta bry sig? moahahaha


bild från spanien

kulturell

min blogg är fortfarande drabbad av den hemska sjukan "dålig uppdatering", så ursäkta...
i onsdags var jag ovanligt kulturell. jag, mamma och johan var på den kungliga operan(!), där vi skulle se Orphée. den handlade om att Orfeus har mist sin hustru Eurydike och ska försöka få tillbaka henne från de döda. operan var på franska, så det var textat högst upp vid scenen så att man skulle kunna förstå vad de sjöng om. det var långa scener av smärtande sång och roliga danser. huvudrollen spelades av en lång kvinna (som skulle spela kille). hela denna opera-tragedi var mycket underhållande och operasångarna och dansarna hade galna kläder. så som en heldräkt i beige, som hade en påklistrad snopp på sig. du vet, sånt som man ser varje dag !?

jag trodde inte att opera kunde vara så roligt, detta var ett mycket bra sätt att spendera en onsdagsvkäll på, trots att jag missade greys anatomy ;P

ikväll kommer ems och elli över till mig. vi ska svulla och ha en mysig kväll fylld med prat och vänskap :)

bilder:


Orfeus och dansare (män och kvinnor), då han tog en paus i dödsriket.


i pausen kände jag mig kunglig i guldrummet...

hektisk dag

en relativt hektisk dag har denna dag varit, men även mycket rolig och trevlig!
det började med att jag och ems vakande då tuppen gal! eller ja, vid 10, så nästan... vi åt frulle och skyndade oss som attans för att jag skulle hinna till tåget som skulle ta mig till stockholms östra där elli skulle sitta och vänta på mig.

då jag var framme tog vi oss till t-centralen. där strosade vi runt i jakten på vårkläder. och som vi tittade! men allt jag fick med mig hem var två par skor! jaja, det är ju inte fy skam det heller ;) det var i alla fall väldigt trevligt att ha en liten stund med elli, alltid så rolligt med den pinglan :)

på kvällen bar det av till johanna som fyller 18 idag :D hon bjöd på utsökt mat och efterrätt. sällskapet var fabolous och i morrn ska det även ätas lunch med dessa tjejer.

här kommer lite pics från fika con mi amigo elliott:





efter en slurk av denna kan det ju inte gå annat än bra! ;)

ont i svanskotan, men glad ändå!

en vecka har snart passerat och det har varit underbart! (eller ja, för det mesta i alla fall...)
det började med en 8 timmars lång bilresa till tänndalen. då vi var framme var det dags att hyra snowboard och alla tillbehör. kvällen innan första åket, som skulle vara på måndagen, var fylld med förväntningar. trots att jag inte hade åkt snowboard på 3 år tänkte jag "it's like riding a bike", men oj vad fel jag hade.

då måndagen kom spännde jag på mig brädan och tog mig till backen. tog sedan liften upp och gjorde mig redo för mitt första åk. de 4 första svängarna gick galant, men då den 5:e tåsvängen kulle komma tappade jag balansen och landade på svanskotan... gissa om det gjorde ont? fy fajsen säger jag bara! när jag hade kommit ner för backen spännde jag av mig brädan och satte mig i solen och surade. usch, tvi och satan va ont det gjorde! på kvällen kunde jag knappt sätta mig ner utan att genomlida smärta och för att resa mig blev jag tvungen att ta hjälp av mamma. haha, TANTVARNING!

resten av veckan fick det bli skidor. mycket skönare för den lilla svansen... jag tog till och med hjälp av en skidlärare en timme för att hitta glädjen i skidåkningen. riktigt lyckat faktiskt! jag fick veta att jag skulle stå som en fotbollsmålvakt, ha överkroppen ner mot backen och att lilltån och stortån skulle röra snön. så nu åker jag som anja pärsson i backen, elle ja, nästan i alla fall...

i morgon bär det av hemmåt, och på måndag börjar skolan igen. jag tar med mig alla härliga dagar fyllda med sol och skidåkrning med mig hem som  härliga minnen! nu är det back to realitiy.

ciao!

RSS 2.0