en underbar vän

denna dag kommer att innehålla två hamburgare, en match, en underbar vän, mer mat och mer godis. nu när det är nedskrivet på detta sätt känns det ju inte så illa. jag kommer nog vara rätt nöjd med den här lördagen!



jag och camilla (min underbara vän) i våras.

Love makes strange enemies



ville bara bjuda på en grym låt. det var allt för idag!

förlust, förlust

hlegen har bestått av en jädrans massa basket (som vanligt). på lördagen var det dammatch och idag va det u20 match. båda mot solna, båda förluster...
fan, jag bara undrar hur mitt lag ska vända denna dåliga trend med att förlora? hoppas på en under som kan lyfta oss från denna svacka!

annars var jag med ems och moe i går. vi åkte till vallentuna, nova, och tittade på några band som spelade. det va helt okej, bäst var nog sällskapet! efter att alla band hade spelat åkte vi hem till mig och tittade på slumdog millionare och åt brownies. filmen var bra, skulle nog varit ännu bättre om jag var fullt fokuserad på filmen och inte på att prata med underbara vänner... men men, smällar man får ta right ;)

bild från någon match:


sötsuget

detta sötsug, dessa cravings jag får efter sötsaker. något att äta, något som släcker min hunger. känner ni igen er? ja, men den stora frågan är trots allt, hur fan ska man sluta svulla? jag kan erkänna att jag svullar i princip varje dag. vissa dagar med än andra. det går liksom inte att kontrollera. så hur gör man? ska man bara sluta tvärt och hoppas att suget går över? gå på någon slags terapi? nej, jag tror inte det funkar.

det bästa skulle vara om något geni kom på en sjukt god grej som smakade sött men som va nyttigt! är det för mycket att begära?

om något sådant skulle finnas hade jag kanske aldrig behövt köpa någon storlek större i mina jeans, inte behövt sitta här med min ben & jerry's, utan kanske gå ner en stolek eller två, konsentrera mig på annat än mitt sötsug... så snälla, alla ni genier där ute, rädda mig och kom på en god och nyttig grej som lilla jag kan äta med gott samvete :D


forever don't seem long enough

sitter just nu på en nostagi tripp med backstreet boys. hade glömt hur fantastiskt smöriga deras låter är. så underbart. och det bästa är att jag kan sjunga med i alla låtar! perfekt :D
idag har det tagits bilder på den fantastiska höstdagen och igår va jag med elli-belli-bing-bong. vi tittade på "de halvt dolda", gjorde våra supergoda mackor med fetaost, kyckling, basilika och tomat och åt lussebullar. MUMS!

här kommer lite bilder, enjoy:





RSS 2.0