ett skepp kommer lastat...

med kroatienbilder! wihooo, eller?


det började med en dag i staden split, tidigt nästa morgon var det dags för färjan i ottan, som tog oss till ön vis.

just i denna stund kände jag att kroatien och jag, we can hit it off!

första doppet, första lyckan!

på kvällen var det dags för ett mål mat, vi hade en underbar utsikt från restaurangen (och på en jävla massa pluttinuttpar)

nästa dag bar det av mot en lagun, kruxet var dock att ta sig dit! två timmar på en cykel i 30 graders värme är inte att rekommendera. det här är i början av cykelturen, efter ett tag var det bara en cykel, en kropp och en bikini som omringade mig. jag har nog aldrig svettats så mycket, och för att inte tala om skavsåren (mellan benen) som kom på köpet...

utsiken var väl okej... (staden där vi bodde)

lagunen, dit vi skulle. det tog oss en halvtimme att komma ner. branta stigar och hala stenar.

lyckan var total när jag äntligen fick plumsa i badet. åååh så skönt!

mamma och jag köpte smycken hos familjen vi hyrde lägenhet av, det var den här dagen jag blev kallad "lobster"... can't see why? ;)

när jag kommer hem kanske ett skepp kommer lastat 2 läggs upp... only the future knows for sure!

something good can work



fy fan vad glad jag blir av den här låten! kan man låta bli att dansa och le? nej, jag trodde väl det ;)

det är dags

jag känner att det är dags, jag är redo, jag tar tag i mig själv och skriver ett inlägg i min vansinnigt bra uppdaterade blogg! för igår kom jag ju trots allt hem från en underbar vistelse i kroatien!

under de nio dagarna har jag solat, badat, åkt båt, cyklat, ätit, druckit, spanat på killar, sovit obekvämt, sett ut som en "lobster" (som en kvinna så fint beskrev min fina hudfärg) och sist men inte minst upptäckt hur otroligt vackert det är i kroatien! i morgon tror jag att det kan komma upp en del bilder.

när jag kom hem fick jag turen att träffa min älskade vän ems. vi snackade om resan, skåne, snusk, killar, skogar, livet och allt annat där emellan. en überbra middag på kinarestaurangen, MUMS!

doverdenja (vette tusan hur det stavas, men det betyder ju typ hej då på kroatiska)

sommarlov

sommarlov är en underbar uppfinning! inte en stund är tråkig, alltid nya äventyr, mer tid för vännerna och spontaniteten får ta plats i livet!

igår gjorde jag och johanna stan farlig på kvällen, idag är jag och ems mindre farliga i min soffa. jag är dödstrött och behöver verkligen en myskväll :)

bild från igår:


RSS 2.0