verkligheten jobbar ikapp mig

helgen som gick förbi som en blixt var helt grym och om två dagar är det samhälls-prov och dagen efter är det spanska-prov. verkligheten jobbar ikapp mig. and i don't like it!

bild från i lördags:


logik

"He say one and one and one is three", logik från The Beatles.

yr i bollen

idag hade jag min första träning på en och en halv vecka (mucho mucho) och efter var jag helt yr. min huvudvärk kan nog ha spelat en roll i det hela... men det är bara att bita ihop. i morgon är det först lagmiddag och därefter ska jag, my och jossan vidare till en fest. ska bli riktigt kul :)

bilder från förra helgens fest:






flow in da hår

idag skulle vi orientera på idrotten och eftersom jag är sjuk så fick jag my och rebecca (ja, alla var sjuka) gå ett kortare spår. på eftermiddagen hade vi svenska då my visade mig bilder på hennes brorsdotter som är sjukt söt. enligt my har hon tydligen inget "flow in da hår", vilket betyder att hon bara har massa lockar som hon typ inte kan kontrollera... :P
senare på eftermiddagen gick jag till skolsyster för att fråga vad jag kan göra åt min huvudvärk. hon sa att det kanske kan bero på att jag spänner mig vid axlarna. som hjälp fick jag med mig ett gummiband och några övningar med mig hem som jag ska göra minst en gång varje dag.

bilder från idag:








låt mig andas

igår tillbringades kvällen med mina underbara vänner, nämligen ems, johanna och elli. vi tittade på idol, skrattade så magen gjorde ont och hade det lika trevligt som alltid :D

förkylningen som har blivit värre och värre verkar nu bli ännu sämre. under natten kunde jag knappt andas (trots nässpray) och på morgonen vaknar jag av huvudvärk och täppt näsa. nu ha den täppta näsan dock blivit mindre täppt och huvudvärken har blivit bättre med hjälp av ipren. hoppas jag orkar med den lilla fest som jag ska på ikväll!



snygg-david

dagen har varit pretty good. började med att sms:a jossan om att jag gick förbi våran snygg-david på morgonen. två dagar i rad har jag stött på honom nu, måste vara ödet! (a)
under skoldagen så hade jag först konsten att tala och sedan matte (som jag förresten har prov på i morgon). sedan bar det av till sollentunas tingsrätt. ja, jag är dömd för missbruk av godis (syndare)... haha, nej då. det var i skolsyfte, eftersom vi läser rättskunskap. fallet vi tittade på handlade om en kvinna som hade åkt dit för rattfylleri. allt gick jättesnabbt, kvinnan pratade lågt och hon hade en massa omständigheter som gjorde att jag faktiskt sympatiserade med henne mot slutet.

nu på kvällen ska jag försöka plugga. det som hindrar mig är det sköna gunget av white lies i bakggrunden och en huvud/halsvärk som inte tycks ge med sig. får se hur jag kan hantera detta på bästa sätt.

ciao!

järntabletter

benen är trötta från helgen i eskilstuna där vi tränade och spelade match, huvudet värker och jag har klarat av företagsekonomiprovet. en helt okej dag, när skolan slutade åkte jag och my hem till mitt place och åt daim tårta som belöning för att vi är så duktiga (a)
ikväll är det träning. hoppas det går bra, hoppas bara på att mitt huvud inte dunkar av smärta. järntabletterna som jag har tagit i en vecka verkar inte hjäpa, eftersom min huvudvärk har fortsatt i tre veckor... tänk om det är något farligt!? lte's not hope so!


korgboll

idag åkte jag och my till stan för att köpa basket skor. jag hittade mig ett par medan my (som verkligen behöver) inte hittade en jävla sko. det är tydligen någon outalad norm att det bara är killar som spelar basket, eftersom det bara finns herrmodeller. det här kan vara the one and only time som det är bra att ha lite större fötter, eftersom att jag då kan ha herrmodellen (som startar vid storlek 40) :D

dessa blev det:


let's dance like we used to

förlåt för dålig uppdatering, har mycket att göra nu. plugget tar över livet och livet får komma i skymundan. måste ändras!
för att må lite bättre kan man ju alltid lyssna på lite white lies - unfinished business


räkor och SATC

hela denna dag har en huvudvärk jagat mig och fram mot eftermiddagen belv den bara värre. så jag beslöt mig för att strunta i träningen och gå hem och svulla i sängen istället (förnuftigt enligt mig).
på kvällen blev det räkor framför sex and the city filmen, inte helt fel :)

syndare

jag har syndat, och det är inte först gången. efter skolan gick jag till täby c och köpte mig en egen ben & jerry's. självklart äter jag upp hela. usch så syndigt!

ikväll är det träning, så då kan ju förbränna en del av det jag synda i mig idag (a)


RSS 2.0