lugnande medel

efter helgens bravader kan jag verkligen behöva något som lugnar mina nerver. detta lugnande medel får ta form i en låt framförd av robyn, enjoy.


i brist på annat

tanken för kvällen var att jag skulle på min första basketträning på 2 månader, men icke. ingen tycks veta när träningen är och jag är sjukt otaggad. pluggandet har tagit över mitt liv, men för att kompensera för den tänkta träningen, tänkter jag nu ut och springa. sist gick det ju faktiskt bra!

om mindre än 2 dagar är det SATC premiär med favoriterna! ska blir riktigt kul :)

galen men bra

helgen har varit galen men bra. först en galen natt i jakobsberg som innehöll brännboll och en viss brad pitt. den andra dagen var det först intensivt pluggande i den värmande solen, ett dopp i ängsan med johanna och sist en natt med ems och vissa andra pågar. den sista dagen bestod av lyxmat på donken, lite shopping och plugg.

ganska lyckat med andra ord.

bilder från helgen:



mitt inköp, något av det finaste (materiellt sett) jag har skådat

i'm having trouble sleeping

gårdagen va fab! vi åt efterrätt typ 3 gånger. första gången blev det ems brownies, andra gången idunns chokladtårta med grädde och tredje gången ostbågar (även kallad anus). galet illamående på kvällskvisten!

idag vakande jag med utsikt på ems trötta ögon. vi låg nämligen och snackade till 3 på kvällen om sex och andra härligheter. så idag har jag mest gått i en slags koma. jag har bakat, och försökt plugga. men pluggandet tycks inte sammarbeta med min hjärna. det ända jag tänker på är allt annat som inte rör pluggandet. så, istället för att plugga sitter jag nu framför youtube och lyssnar på The Perishers. sjukt bra band! verkligen rörande musik som får mitt armhår att resa sig bums!


svettas som en ko

efter att ha svettats som en ko i stan, är det nu dags för en myskväll med några av mina favoriter ;D vi ska äta fisksoppa och god chokladtårta till efterrätt :) yummy!! och som den spågumma jag är, tror jag att det kan bli en del snacka och skratt ;D




stamp, klapp och skratt

lördagen tillbringades med ems, vi gjorde en galet god halloumisallad med jordgubbar, åt sedan lax och intog sedan fruktsallad till efterrätt. visst lät det nyttigt!? det va det, om vi bortser från ett intag av donken som skedde strax innan middagen...
kvällen spenderades på så sätt att vi hade djupa diskussioner om bland annat blåvalar i atlanten och hur det skulle kännas att begravas levande. då dessa ämnen var svåra att greppa belv ems lite yr och jag fick ont i huvudet.
den störtsa delen av kvällen bestod dock av just stampande, klappande och skratt. detta på grund av en nya zeeländare som inte kunde komma ut från toaletten, vissa miner och memoARUR och en jävla massa annat! har nog inte skrattat så mycket på en evighet, både jag och ems vek oss av skratt, jag föll ner på golvet då jag inte kunde hålla mig uppe!

ett smakprov från kvällens citat:

"Berätta om dina memoARUR" (med lämligt fingeruttryck)
"Tänk dig en blåval... i atlanten!" - camilla
"Du är gammal som en oxe" - barn till ems farmor
"En människa i nöd" - tårar i ögonen och en demonstration av nya zeeländare i nöd
"Vad skulle hända om man föddes med ett igentäppt bajshål?" - ems




en sandwich

helgen var verkligen lyckad! fredagen började med utgång till nype med 5 andra taggade tjejer. en av dem var min underbara vän ems, som jag vinglade till pendeltåget med då vi skulle till in till stan (från att ha förat hos rebecca). väl där hade vi skit kul! vi dansade och stötte på en och annan överraskning. ems blev förförd av en milton och jag blev en sandwich tillsammans med två andra heta killar. en kväll jag sent kommer glömma!

bilder från kvällen:


(sofias kamera, på bilden: ems, jennifer, rebecca, jag och jessika)

(ems kamera, på bilden: en del av sandwichen och mui)

propaganda vid matbordet

mitt i mitt spagetti med köttfärssås middag börjar mamma helt plötsligt prata om mona sahlin, om hur knäppa hennes ideer är om hur "klyftorna i sverige ska minska, och om hur man ska satsa på äldrevården". mammas man instämmer och visar på andra exempel där de rödgröna gör fel. mamma nämner även att "jag är rädd för vänsterpartiet, dem kommer ju göra att det inte finns något incitament för människor att studera, då alla ändå kommer tjäna lika mycket" och börjar sedan prata om hennes sommarjobb då hon tjänade lika mycket som hennes kompis som var arbetslös. väldigt traumatiskt minne enligt henne, och hon uttryckte även sin fruktan ännu en gång för vänsterpariet. herregud vilken propaganda jag kände kom flygande mot mig. jag satt mest och log över hur man kan bli så upphetsad över lite demokrati.

RSS 2.0