dragningsläge

jag har precis övningskört, tränade gjorde jag på bland annat dragningsläge. är ganska nöjd just nu.


if it makes you happy

bara en liten tankeställare såhär på kvällen...
varför ska man gå runt och försöka tillfredställa andra? det första alla människor borde tänka på är: det du gör, blir du glad av det? gör du något för dig själv eller för någon annan?


ge mig sol så jag storknar

vilken underbar dag!
dagen började med fika på bågestundsslott med faster inga och mamma och johan. jag tog tre olika sorters bakelser (svullo som jag är), inte så dumt ;)
när vi skulle hem träffade jag på en kompis, så jävla randome. därefter bar det av till vaxholms innerstad, där tog vi glass och tittade på båtarna. vilket fint väder det va, som tur var hade jag laddat med solskydd hemma, så det va lungan ;)


nu ska jag plugga ute i solen, see you later!

trötter

händerlserik dag? jo kanske. skola som vanligt på morgonen. slutade tolv, vilket jag inte kan klaga på! gick hem för att sova och blev väckt av jossan och julia som påminnde mig om att vi skulle köpa present till issa i vårat lag som tar studenten. lite pömsig måste jag nog erkänna att jag var.
presenten fick bli ett halsband och när vi väl kom dit va vi så tidiga att inte ens issa hade hunnit komma ner. det va kanske lite spänning i luften minst sagt! när hon väl kom var det väldigt trevligt, sippade lite på mitt champagne glas med jordgubbe i  och åt av den goda buffén.
just nu är det sista biten av historian som ska göras, inte den mest perfekta avslutningen på en fredag kanske...



ha det gött!

bikinidagar, kanske inte

denna dag va kanske inte den bästa vädermässigt, om man säger så. varför kan inte Sverige ha ett stadigt väder så att man vet vad man ska vänta sig? tänk att kunna planera sin klädsel för en hel säsong och inte behöva räkna in om det blir en regnskur eller blåsigt. vilket underbart lätt liv!

ikväll är det första träningen på veckan, snacka om abstinens! ladda gör jag med chokladbollar och plugg. vilken ironi!


potatisbollar

hejsan svejsan!
denna dag började med att jag upptäckte till min skräck att jag hade glömt nycklarna hemma, så jag kom inte åt något i mitt skåp. jag ringde mamma och sa åt henne att inte låsa, men vad händer? jo självklart glömmer hon "av ren reflex" att hon inte ska låsa, hon säger åt mig att vänta på henne och gå ner och köpa en glass som hon betalar (vilken muta!). som tur var träffade jag på idunn och josephine på vägen ner till centrumet, så det fick bli mitt tidsfördriv :)

ikväll blir det plugg, plugg och mera plugg! men innan ska jag ladda med potatisbollar och kyckling. ni vet dom där bollarna som har potatismos i sig, mums!



see ya later

slut klagat!

tjolahopp!
denna dag har varit SOFT, ja du läste rätt ;) vaknade tidigt. slutade vid elva :D
resten av dagen blir till att sola a la balkong och plugga.


tagen av; Emma-Linn

Later!

ögonen vill inte

hejsan hoppsan i stugan!
dagen började med skola på morgonen, alltid lika roligt... efter lunchen var det idrott som gällde. snacka om lökringar! solen gassade på oss medan vi sprang runt på gräsmattan efter en fotboll. inte veckans favorit kanske?

efter skolan bar det av till gamla stan. där skulle min projektgrupp förbereda för vårat grupparbete. vi intervjuade på ett café och tog en rundvandring i staden för att peka ut vilka platser vi ska prata om. när intervjun va slut (tog 40 min!) åkte jag och nicole till drottninggatan för att shoppa. men ingen lycka där inte.

just nu försöker jag så gott jag kan hålla upp mina ögon för att kunna skriva ihop min miljöanalys. till hjälp har jag choklad och ett glas mjölk, wish me luck!

+= sant

sunday bloody sunday

hej hopp!
jag har glömt att berätta att vi vann semifinalen igår! men denna söndagen började med en uber tidig morgon och en förlust med två jävla poäng! snacka om att rubriken stämmer.

senare idag ska vi fira min mamma som fyller år. därefter är det plugg, plugg plugg som gäller :(

här är en liten bild från igår. kanske kommer mer från emma-linn nån annan dag!





kvällen

kvällen var fantastisk :D
vi satt ute på min terass (stenblock) och tog bilder, snackade och åt på emma-linns och johannas överraskning. den överraskningen va inte att leka med, inget för klenisar!

kvällens citat blev nog endå "kommer du ett steg närmare så kammar jag dig", av the one and only johanna.

bilder från emma-linn kanske kommer senare :)

good nighty

tonight

ikväll blir det myspys med favoritbrudarna. kan aldrig få nog av dessa töser, man vill bara ha mer och mer och bli aldrig mätt på deras torra skämt och härliga personligheter!


fan va gött

seger! nu är det semi-finalen som väntar på oss. tagga. tagga. TAGGA.

laget i Berlin

bara en tanke

vad är meningen med livet om man inte lever det fullt ut?

nöff

idag spelade vi som små grisar i en svinstuga, ingen ordning! fast stundtals såg det ifs helt okej ut ;D

ikväll blir det hero framför soffan med lite hemmagjord glass och godgubbar!

emma-linns bild för någon sommar sedan :)

see ya'll

fuck you very very much

dagens sista match är över och laget kom hem med ännu en seger! dock kan jag inte säga att vi varken spelade eller att matchen var världklass. men poäng blev det många av för min lilla del iaf, så det är ju något att glädjas över (a)

i morrn är det match på morgonen och ÄNTLIGEN fredag, sen kanske det bär av till grönan (eller som jag tror, plugg).

au revoir ;D

buse

första matchen avklarad. känndes jädrans segt att gå upp så tidigt som jag gjorde (07.30) på en ledig dag. men eftersom vi vann så känns det genast bättre! som vanlig nu för tiden så blir jag ut-faoulad... därav namnet buse. det har liksom blivit en rutin att jag blir kallad det efter alla gånger.

see ya later ;D

BRAVO

det är just det som basketcupen heter som jag ska spela i morgon. är inte allt för taggad än, men det kommer... väl.
samling tidigt på morgonen, så det blir goodbye sovmorgon för min del.

det underbara 92 laget, ett år sedan i Berlin

early in the morni'n

hej hopp lingon... gurka ;D
denna dag startade med att jag gick upp halv fem för att inventera på mitt jobb, där mötte jag min gode vän camilla ;D. jag kom hem vid tre och är för nuvarande helt slut!
ikväll blir det pizza, vilket i mina öron inte låter helt fel ;)

camilla för ett år sedan i källaren

don't you shiver

tänk att det bara är lite mindre än 14 veckor kvar till Coldplay. förra gången var det sittplats med Elli, denna gång blir det med samma underbara person men en svettandes, knuffanes ståplats som ligger och väntar på mig i min byrålåda. Can't wait!

last time

även stora jag

nu var det dags för mig, jag som hade givit upp tanken om en blogg. men så kom mina fantastiska kompisar med så mycket inspiration, så att nu är även jag insvept i detta ;D


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0