utnyttja dagen

den här dagen har verkligen varit härlig! det känns som att jag verkligen har tagit till vara på den, vilket jag verkligen inte brukar göra då jag brukar gå upp vid 1.

jag och ems åkte iväg till sollentuna simhall halv 11 och satte fart i simbassängen. vi dök, skrattade och kände oss uttittade av en hårig gubbe som bara inte kunde sluta ge oss porr-blicken! efter ett tag var vi nöjda med badandet och drog till bastun. där satt vi och lökade några minuter. sedan tog vi en prommenix till sollentuna centrum. det har verkligen blivit superfint där! hur mysigt som helst! vi åt en pasta tallrik var och strosade runt i centrumet, spanade lite på killar och drack småmängder av cola.

på hemvägen satt vi som dräggiga tanter, kroppen var trött och ansiktet såg ut som en dränkt katt. men poängen med denna underbvara dag var ju att unyttja dagen till max, vilket jag verkligen tycker att vi har gjort! på fredag blir det samma visa, fast med förhoppningsvis en till medlem. en viss pojke vid namn elliott...

lite bilder från ems:




ems ser fräsch ut, jag ser ut som något man hittar på soptippen...

Kommentarer
Postat av: Emma-Linn

en väääldigt fin soptipp isåfall :D

2010-04-05 @ 00:03:33
URL: http://angelsdontkill.webblogg.se/
Postat av: elli

gillar er <3

2010-04-06 @ 21:48:37
URL: http://kingoffools.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0