grym helg!

helgen har varit helt fantastisk! 18-års festen som jag och min underbara vän elin hade i fredags blev riktigt lyckad! jag hade skit kul och det vad sjukt kul att festa med alla mina vänner! middagen innan var lyckad och folket hade kul!

dagen efter var kanske inte den roligaste (på morgonen), då jag, elin och ems (som hjälpte oss med städningen, vilken pärla!) skulle städa kom nämligen världens mest ursinniga pizzaägare och mordhotade oss för att hans fönsterrutor hade blivit sönderkrossade. eftersom att våran festlokal låg precis bredvid antog han självklart att det va vi som hade vandaliserat, men no no! he was wroooong!

resten av dagen spenderades med ems och elli. först fettolunch på donken, sedan tacos hos elli. köttfärsen stektes i mikron och det va galet gott! vi sov över, jag var osocial då jag somnade vid 2! (vilket för mig var en ganska bra prestation, med tanke på hur mycket sömn jag hade fått). sjukt trevligt och kul var det iaf! dessa två tjejor är verkligen fantastiska! vi har alltid kul och kan snacka om allt från bajs till killar... just the way i like it! ;D

bilder från i helgen:




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0