viva la vida

konserten igår var helt jävla grymt bra! att stå så nära och se sitt favoritband är verkligen en suverän upplevelse!
men det var desto jobbigare att komma dit, jag och elli kom till stadion vid halv elva, då hade en ganska långa kö redan bildats. men vi satte oss ner. efter ett tag kom vi på att vi varken hade mat eller sysselsättning, så jag sprang iväg till 7-eleven och köpte mat, dricka, tidning, godis och självklart gick jag på toa. när fyra timmars köande hade gått förbi skulle alla helt plötsligt resa sig, så vi blev tvungna att stå tätt i hop i 2 timmar till.

då insläppet var (17.30) sprang alla som galningar, elli och jag höll på att ramla och pressades mellan människorna. när vi väl hade kommit in på arenan fick vi väldigt bra platser höger om scenen, nästan längst fram! vilken prestation! allt som allt fylldes arenan mer och mer och fler människor pressades samman. jag tror aldrig jag har varit mer pressad. jag kunde knappt lyfta handen för att alla längst bak försökte pressa sig fram. jag svettades, kippade efter luft och försökte samtidigt få uppmärksamhet av security för att få vatten.

efter två timmars pressande kom förbandet white lies, som faktiskt va riktigt bra! och slutligen klockan 21.10 kom coldplay. jag skrek så jag blev hes, för dem var verkligen hur bra som helst! åh vad jag vill tillbaka, allt köande och jobbigheter var verkligen värt det!

här får ni lite bilder från konserten:




förbandet white lies

yellow

chirs martin





Kommentarer
Postat av: elli

oh så BÄST! :D

2009-08-23 @ 15:52:39
URL: http://kingoffools.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0